Gebouw te huur!

Met een slaapplaats voor 40 personen, moderne voorzieningen en centraal gelegen op korte afstand van Rotterdam, Kinderdijk en recreatiegebied de Oude Maas is ons gebouw de ideale locatie voor jullie volgende kamp!

Scouting in Ridderkerk

In het gebouw van Scouting Ridderkerk houden de leden van Scouting Sint Joris sinds 2015 hun wekelijkse opkomsten. Bezoek de site van Scouting Sint Joris als u geïnteresseerd bent in Scouting!

Ideale ligging

Het gebouw bevind zich op een prima locatie, liggend aan een klein strandje, in nabijheid van recreatiegebied De Gorzen, Kinderdijk aan de overkant van de Maas (veerpont nabij) en op korte afstand tot Rotterdam Centrum.

Welkom bij Scouting Ridderkerk

Ons gebouw is te huur voor maatschappelijke doeleinden, zoals een kamp, activiteit of vergadering voor uw school, kerk of vereniging.  We kunnen het gebouw niet verhuren voor feesten en partijen, zoals kinderfeestjes, trouwpartijen, jubilea. Het clubhuis is te vinden aan Baden Powellstraat 4 te Ridderkerk.

Zie beschikbaarheid voor beschikbare data. Via het menu "verhuur gebouw" kunt u hierover alle informatie nalezen. Vragen over de verhuur? E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doneren?

Draagt u scouting een warm hart toe en wilt u ook bijdragen aan de verdere afwerking van de nieuwbouw?

Uw donatie kunt u overmaken naar NL89RABO0154461350 t.n.v. Stichting Scouting Ridderkerk.