Gebouw te huur!

Ons gebouw is te huur voor maatschappelijke doeleinden, zoals een kamp, activiteit of vergadering voor uw school, kerk of vereniging. We kunnen het gebouw niet verhuren voor feesten en partijen.

Scouting in Ridderkerk

In het gebouw van Scouting Ridderkerk houden de leden van Scouting Sint Joris sinds 2015 hun wekelijkse opkomsten. Bezoek de site van Scouting Sint Joris als u geïnteresseerd bent in Scouting!

Ideale ligging

Het gebouw bevind zich op een prima locatie, liggend aan een klein strandje, in nabijheid van recreatiegebied De Gorzen, Kinderdijk aan de overkant van de Maas (veerpont nabij) en op korte afstand tot Rotterdam Centrum.

Welkom bij Scouting Ridderkerk

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Stichting Scouting Ridderkerk heeft zich ten doel gesteld om scoutingvereniging Sint Joris te ondersteunen bij het behalen van deze doelstelling door het realiseren en beheren van een scoutinggebouw in Ridderkerk.