Gebouw te huur!

Ons gebouw is in dagdelen te huur voor maatschappelijke doeleinden, zoals een vergadering of bijeenkomst voor bijvoorbeeld uw school, bestuur, kerk of vereniging. We kunnen het gebouw niet verhuren voor feesten en partijen.

Scouting in Ridderkerk

In het gebouw van Scouting Ridderkerk houden de leden van Scouting Sint Joris sinds 2015 hun wekelijkse opkomsten. Bezoek de site van Scouting Sint Joris als u geïnteresseerd bent in Scouting!

Ideale ligging

Het gebouw bevind zich op een prima locatie, liggend aan een klein strandje, in nabijheid van recreatiegebied De Gorzen, Kinderdijk aan de overkant van de Maas (veerpont nabij) en op korte afstand tot Rotterdam Centrum.

Welkom bij Scouting Ridderkerk

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en is slechts informatief van aard. Bij eventuele tegenstrijdigheid van informatie op deze website met de (getekende) huurovereenkomst geldt dat de in de huurovereenkomst opgenomen bepalingen (indien niet redelijkerwijs verondersteld kan worden dat hierin een fout is gemaakt) bindend.

Scouting Ridderkerk is een bij notariële akte opgerichte rechtspersoon met haar zetel in Ridderkerk en bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam geregistreerd onder dossiernummer 41126931.